Αν δεν υπήρχε ο Γ.Στογιαννίδης ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει

1 Απριλίου 201823:41

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Πετροχώρι η πρώτη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων με τη νέα διαδικασία κατάταξης και εκπαίδευσης σε μάχιμες μονάδες . Οι νεοσύλλεκτοι της 2018 B EΣΣΟ ορκίστηκαν ενώπιον του Διοικητή του Δ΄Σωματος Στρατού Αντιστράτηγου Γ. Καμπά, του Βουλευτή Γ. Στογιαννίδη, και του Μητροπολίτη Ξάνθης

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και από τους τρεις βουλευτές ήταν παρόν μόνο αυτός που θα μπορούσε να ήταν, ο Γρηγόρης Στογιαννίδης.

Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ πως θα μπορούσε να ήταν παρόν στην ορκωμοσία του στρατού ο οποίος θα κληθεί να πολεμήσει τον Φασίστα – Σουλτάνο – Γκρίζο Λύκο Ερντογάν. Και μερικοί μην πάθουν κράμπα στο μυοκάρδιο με αυτά που αναφέρουμε. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του Ελληνικού Κοινοβουλίου στηρίζει τις Παράλληλες Δομές που είναι ενάντια στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο υπηρετεί και από το οποίο πληρώνεται. Φωτογραφίζεται με την Τουρκική Σημαία και την αφίσα του Κεμάλ, επισκέπτεται το Τουρκικό Προξενείο και δεν μας λέει το λόγο και από τα Social ενημερώνει τους πολίτες Ξάνθης στα Τουρκικά. 

Από την άλλη, ο νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, από τις “επαναστατήλες” των Σκουριών βρέθηκε στα έδρανα της βουλής και έπαθε ιδεολογικό έμφραγμα μετά τα συνεχόμενα “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”. Παιδί του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του 3% , ο στρατός , το έθνος είναι έννοιες μη συμβατές με την διαφορετικότητα που πουλούσαν και κουνούσαν το δάχτυλο σε όποιον τολμούσε να έχει και αυτοκόλλητο την σημαία της Ελλάδας στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κανονικό αστικό κόμμα και μάλιστα με το χειρότερο πολιτικό προσωπικό της χώρας που ενσωματώθηκε για να ξεπλυθεί από τα μνημόνια και το “προηγούμενοι καλύτεροι ήταν;” , ακόμα και στην Ξάνθη δεν θα μπορούσε να ενσωματωθεί στις “κανονικότητες¨της κοινωνίας όση πλαστική και να έπεσε σε αυτή την μετάλλαξη. 

Για αυτό ο Γρηγόρης Στογιαννίδης , ο οποίος δεν έχει εκτεθεί στο βαθμό που έχουν εκτεθεί ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και οι δύο άλλοι βουλευτές. Δεν έκανε δηλώσεις , δεν προκάλεσε με σχόλια του την κοινή λογική, είναι πατριώτης, πιστεύει στα ιδανικά που έχει αυτή η χώρα, και για το λόγο αυτό μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια ακόμα και μια ορκωμοσία. 

Θεωρητικά, το προφίλ του, η σοβαρότητα του, η πίστη στην ιδεολογία του, και ότι είναι ένα καλό παιδί, τον κάνει σχεδόν δεξιό.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr