Αν άνοιγε το φράγμα η Βουλγαρία θα γινόταν η “σημαία” της Τουρκίας! – Λόγω βροχής τα νερά στον Άρδα

10 Μαρτίου 202010:26

Αν άνοιγε το φράγμα η  Βουλγαρία, το μόνο σίγουρο είναι πως η είδηση θα αποτελούσε τη “σημαία” της Τουρκίας με πομπώδη τίτλο τύπου “Ελλάδα και Βουλγαρία ανοίγουν φράγματα για να πνίξουν τους πρόσφυγες”!

Θα ήταν συνετό να μη γίνεται αναδημοσίευση ρεπορτάζ τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στον Έβρο καθώς οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, αναφέρει πως μετά από αίτημα της Ελλάδας, άνοιξε το φράγμα του Έβρου, ώστε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες κατά τη διέλευσή τους από τα περάσματα του Άρδα, με συνέπεια την αύξηση της στάθμης των νερών.

Σημειώνεται δε, πως στη γειτονική χώρα, οι βροχοπτώσεις των τελευταίων 24ώρων ήταν αυτές που δημιούργησαν την αύξηση των υδάτων στον Έβρο και όχι το άνοιγμα του φράγματος, στάθμη η οποία θα επανέλθει στα χαμηλά της επίπεδα εντός των επόμενων ημερών, αν η βροχόπτωση δε συνεχιστεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr