Αν αγαπάτε το Game of Thrones, υπάρχουν 7 πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε

16 Μαΐου 201510:53

Λατρεύουμε το Game of Thrones. Το λατρεύουμε. Οι άνθρωποι του HBO έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά στην μεταφορά του διάσημου βιβλίου του George R.R. Martin στην μικρή οθόνη, όταν ο ίδιος ο Martin είχε δηλώσει πως θεωρούσε ακατόρθωτο ένα τέτοιο εγχείρημα. Παρόλα αυτά, μια αναπόφευκτη συνέπεια αυτής της τηλεοπτικής προσαρμογής είναι πως, αναγκαστικά, το πλούσιο υλικό που υπάρχει στα βιβλία δεν μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιο στην σειρά.

Για εσάς όμως που αγαπάτε με πάθος το GoT με πάθος και θέλετε να μάθετε κάθε μικρή αλλά βασική λεπτομέρεια που έχετε χάσει επειδή δεν έχετε διαβάσει (ακόμα) τα βιβλία, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Φτιάξαμε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε ορκισμένος φαν της σειράς, για να ξέρει πάνω-κάτω

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έκανε η σειρά σε σχέση με την ιστορία των βιβλίων, ήταν όταν έβαλε τους Μάγους της Καρθ να απαγάγουν τους δράκους της Khaleesi ούτως ώστε να την αναγκάσουν να μπει στον Οίκο των Αθανάτων, στο τέλος της δεύτερης σεζόν. Στα βιβλία, ωστόσο, η Daenerys πηγαίνει στον Οίκο των Αθανάτων με δική της πρωτοβουλία, παίρνοντας μαζί της τους δράκους για προστασία, με σκοπό να ανακαλύψει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει από δω και πέρα για να καταφέρει να πάρει πίσω τον Σιδηρούν Θρόνο του Westeros.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr