Αμοιβή 1000 ευρώ από ομάδα δημοτών για “τέρατα” που ρίχνουν φόλες

19 Οκτωβρίου 201709:28

Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει ξεφύγει στην πόλη με τον Δήμο να μένει απλός θεατής χωρίς να δίνει καμιά λύση. Όποιος τολμήσει να περπατήσει το βράδυ στην πόλη η και περιφερειακά αυτής, θα είναι πολύ τυχερός αν δεν του επιτεθεί κάποιο σκυλί. 

Όμως αυτό δεν μπορεί και δεν είναι δικαιολογία κάποιοι να υπερσπίζονται αυτούς που ρίχνουν φόλες, οι οποίοι δεν το κάνουν για να δώσουν…λύση στα αδέσποτα, το κάνουν γιατί είναι ψυχικά άρρωστοι. Πως αλλιώς να εξηγήσεις περιστατικό στην Βενιζέλου 72-76 όπου ένα από αυτά τα ¨τέρατα” δηλητηρίασε 2 κουτάβια 4 μηνών. 

Μάλιστα όπως σημειώνουν στο Xanthipress.gr οι περίοικοι, τα συγκεκριμένα σκυλιά εκτός ότι ήταν φιλικά και κουτάβια, μόνο αδέσποτα δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν αφού ουσιαστικά κινούταν στο χώρο της οικοδομής και τα είχαν υπό την προστασία τους δεκάδες ένοικοι

Η ανακοίνωση 

1000 € δίδονται σε όποιον γνωρίζει και δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τον παλικαρά «συνάνθρωπό μας» που τόλμησε και δηλητηρίασε στις 16 Οκτωβρίου 2017 αυτά τα δυο (2) αθώα πλασματάκια εντός του χώρου στάθμευσης οικοδομής στην Ξάνθη επί της οδού Βενιζέλου με αριθμό 72-76 ο οποίος συνάμα χρησιμοποιείται και ως μονοπάτι διέλευσης περιοίκων από την οδό Βενιζέλου προς την 9η Μεραρχίας και αντίστροφα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]