Άμεση λύση για την στέγαση του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

5 Μαΐου 201720:03

“Το  τριήμερο 27-29 Απριλίου, κατά τη διάρκεια  του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων `Πόλις Ονείρων`, ζήσαμε μαγικές στιγμές και ακούσαμε πολύ όμορφα λόγια για τη σημασία του, για τη συνέχισή του, αλλά και για την αξία των Μουσικών Σχολείων – ιδιαίτερα του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης – το οποίο για άλλη μια χρονιά, συνδιοργάνωσε  αυτή τη συνάντηση στην πόλη μας.

Επειδή όμως, τα όμορφα λόγια για να είναι αληθινά, πρέπει να συνοδεύονται από ανάλογες  πράξεις, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να καθίσουν όλοι οι αρμόδιοι (Δήμοι , Περιφέρεια, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Βουλευτές του Νομού)  γύρω από ένα τραπέζι και με αποφασιστικότητα, θέληση και ειλικρίνεια να βρουν μια άμεση λύση για το πρόβλημα στέγασης  που βασανίζει το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης  20 ολόκληρα χρόνια.

Ελπίζουμε ότι οι τοπικοί μας  Άρχοντες εννοούν αυτά που δηλώνουν και ότι επιτέλους η Ξάνθη -«μια πόλη μαγική», «ένα πολιτιστικό κέντρο», «η γενέτειρα του Μάνου Χατζιδάκι», «μια πόλη ονείρων»- θα αποκτήσει το Μουσικό Σχολείο που της αρμόζει.

Από τη μεριά μας θέλουμε να δηλώσουμε ότι το όνειρο των παιδιών μας – των μαθητών του Μουσικού Σχολείου – είναι αυτό :ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ” , καταλήγει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr