Αλτρουισμός: Ο Χρήστος Μέτιος σχεδιάζει την επόμενη “Δραμοινογνωσία” ξέροντας ότι δεν θα είναι Περιφερειάρχης

1 Σεπτεμβρίου 201814:47

Στην Δράμα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιάννη Καλαϊτζίδη και τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας. Θέμα συζήτησης  ο απολογισμός της φετινής “Δραμοινογνωσίας” και, κυρίως, ο σχεδιασμός της επόμενης διοργάνωσης πάνω σε νέες βάσεις. 

Η πράξη αυτή του Χρήστου Μέτιου έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι ξεχωριστή ξέροντας ο ίδιος ότι δεν θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης της ΑΜΘ και εργάζεται για τον επόμενο Περιφερειάρχη ο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

Είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιάννη Καλαϊτζίδη και τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας.
Θέμα της συνάντησής μας ο απολογισμός της φετινής “Δραμοινογνωσίας” και, κυρίως, ο σχεδιασμός της επόμενης διοργάνωσης πάνω σε νέες βάσεις, ώστε κάθε χρόνο να πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία.
Το δραμινό κρασί είναι ένα εξαίρετο τοπικό προϊόν του αγροδιατροφικού τομέα και αξίζει την ουσιαστική στήριξή μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Νίκος Ευφραιμίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας Κώστας Κινατζίδης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr