“Αλεξίσφαιρο, απέναντι στα πυρά της κρίσης’, του Θαλή Π. Κουτούπη

24 Οκτωβρίου 201322:44

Εκατομμύρια Ελλήνων έχουμε πληγεί από την οικονομική κρίση. Άλλος λίγο, άλλος πολύ, άλλος εξουθενωτικά. Η ψυχολογία μας βυθίζεται στο Ναδίρ και το μυαλό μας θολώνει από την τρομακτική πίεση των προβλημάτων, που γίνονται έτσι ακόμη πιο δυσεπίλυτα.

Το νέο βιβλίο του Θαλή Π. Κουτούπη έρχεται να μας βοηθήσει, να μειώσουμε τις οδυνηρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης πάνω στον ατομικό ή/και οικογενειακό προϋπολογισμό μας, προτείνοντας 333 διαφορετικούς πρακτικούς τρόπους, σε 32 τομείς της ζωής μας.

Δεν ανακάλυψε τον τροχό ο συγγραφέας, αλλά οργάνωσε και ταξινόμησε τρόπους άμυνας απέναντι στην κρίση, πάνω σε τρεις κεντρικούς άξονες:
 Μείωση δαπανών
 Αύξηση εισοδήματος
 Διαφύλαξη κεκτημένων

Κεντρικό σύνθημα και φιλοσοφία του βιβλίου είναι:
Δεν αγοράζουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι μας αρέσει, αλλά μόνον αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη!

Το σημαντικό αυτό πρακτικό βοήθημα για την καθημερινότητά μας μέσα στην κρίση, κυκλοφορεί από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις www.stergioushop.com στη διεύθυνση: http://stergioushop.com/collections/all-ebooks/products/333-aploi-tropoi-gia-na-antimetopisete-tin-krisi από το
http://www.amazon.co.uk/dp/B00FLNWG30
και από https://itunes.apple.com/us/genre/ios/id36?mt=8‎

έναντι μόνον £ 3 !
Από κανένα σπίτι δεν πρέπει να λείπει αυτό το αλεξίσφαιρο, απέναντι στα πυρά της κρίσης!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr