Αλέξης Τσίπρας σε Σρόιτερ: «Δεν έχω χρήματα στο παντελόνι μου, γιατί συνήθως τα χάνω»

5 Ιουλίου 201910:01

Μετά τη «μάχη του Σκάι» –που προφανώς θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία–, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πια καλά προετοιμασμένος για να μπορέσει να αποκρούσει τις σκληρές ερωτήσεις  του Αντώνη Σρόιτερ του Alpha.  

Ηταν ερωτήσεις αδυσώπητες του τύπου «οι συνεργάτες σας λένε ότι το βασικό ελαττωμά σας είναι ότι είστε πολύ συναισθηματικός, ισχύει;» ή «το πρωί ντύνεστε μόνος ή σας διαλέγει τα ρούχα η σύντροφός σας;».   Τέλος πάντων, ο καθένας κρίνεται.

Η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του κ. Τσίπρα έγινε στο Μαξίμου και ήταν χαλαρή.   Ετσι, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε να λέει για τη σχέση του με το χρήμα:   «Η αλήθεια είναι πως η σχέση μου με τα χρήματα ήταν πάντοτε μία σχέση η οποία δεν ήταν πολύ καλή… Δεν έχω χρήματα στο παντελόνι μου, γιατί συνήθως τα χάνω». 

Η τετραετία ΣΥΡΙΖΑ σε περίπου 30 λέξεις.   Αλλα ο κ. Τσίπρας δεν έδειξε μόνο ασόβαρος, κάτι που είχαμε κάπως καταλάβει. Επέδειξε για μία ακόμη φορά και μια τρομακτική έλλειψη ενσυναίσθησης.

Και αυτό το είχαμε καταλάβει με το Μάτι, αλλά είναι άλλο να στο επιδεικνύει ο ίδιος μέσα από την πρωθυπουργική βίλα της Ηρώδου Αττικού.   Ρωτήθηκε κάποια στιγμή για την πρώτη του εμπειρία στο Μαξίμου.

Και τότε ο κ. Τσίπρας άρχισε να γελάει και να λέει ότι έψαχνε το τριψήφιο τηλέφωνο που χτυπούσε. Ηταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που τον ενημέρωσε για την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Αθανάσιο Ζάγκα και Παναγιώτη Λάσκαρη.   Ο Πρωθυπουργός της χώρας δηλαδή, γελούσε που θυμόταν τον θάνατο δύο ανθρώπων!

Πηγή: Protagon.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr