Αλεξανδρούπολη: Πτώση άνδρα στο κενό από το ΠΓΝΑ – Εθελούσια η νοσηλεία του – Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του

16 Ιανουαρίου 202014:31

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όταν για άγνωστους λόγους ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική με τη θέλησή του ,  πήδηξε στο κενό από γέφυρα του ιδρύματος τη στιγμή που περπατούσε κατά μήκος αυτής με τη μητέρα του.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό δεν φέρει καμία ευθύνη η διοίκηση του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, γιατροί ή νοσηλευτές, αφού όπως προαναφέραμε ο ασθενής δεν ήταν έγκλειστος αλλά ανήκε στην κατηγορία της εθελούσιας νοσηλείας, κάτι που σημαίνει πως μπορούσε να κυκλοφορεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς επίβλεψη.

Μετά το περιστατικό, ο άνδρας υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένα κάταγμα στη λεκάνη και αφού ολοκληρώθηκαν οι επεμβάσεις, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή, με δείγματα σταθεροποίησης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr