Αλεξανδρούπολη: Φωτιά σε 4 οχήματα – Για εμπρησμό μιλάει ο ιδιοκτήτης

9 Σεπτεμβρίου 201819:53

Σε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται  το κόστος της ζημίας στην “ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ”  στην Αλεξανδρούπολη, μετά την μεγάλη φωτιά η οποία κατέστρεψε ολοκληρωτικά 4 φορτηγά οχήματα της εταιρίας.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα επικαλείται ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Κώστας Κρομμύδας, άγνωστος, με καλυμμένο το πρόσωπο του, εισήλθε στο χώρο του εργοστασίου, και έβαλε φωτιά στα οχήματα. Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κάνει λόγο για οργανωμένη και συντονισμένη ενέργεια, καθώς το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο χώρος ήταν αφύλακτος, δηλαδή  το διάστημα από την αποχώρηση του προσωπικού μέχρι την άφιξη του φύλακα.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δράστη και το υλικό έχει δοθεί στην αστυνομία. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει απροστάτευτος και φοβισμένος, καθώς δεν είναι είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος επίθεσης, μιας και στο παρελθόν υπήρξαν και άλλα περιστατικά  εις βάρος του και εις βάρος μελών της οικογένειας και του περιβάλλοντός του με εμπρησμούς αυτοκινήτων και οχημάτων έργων. “Αυτή η ιστορία δε σταματάει, στην προκειμένη περίπτωση με΄έχουνε καταστρέψει.

Δε ξέρω πλέον που να απευθυνθώ και τι πρέπει να κάνω” δηλώνει σε απόγνωση ο Κώστας Κρομμύδας.

Δείτε το video από το enachannel

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr