Αλεξανδρούπολη: Έκλεβαν προϊόντα, διακινούσαν ναρκωτικά, είχαν και λαθραία

12 Μαρτίου 201800:35

Ένας θεός ξέρει πόσες φορές είχαν κλέψει εμπορεύματα από το ίδιο σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης τρεις Έλληνες, που είχαν εντρυφήσει και σε άλλες μορφές παρανομίας, όπως το λαθρεμπόριο και η διακίνηση ναρκωτικών.

Δυο από αυτούς, ηλικίας 48 και 42 χρόνων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας όταν μπήκαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες, άρπαξαν διάφορα προϊόντα και διέφυγαν αρχικά με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 43χρονος συνεργός τους που δεν εντοπίστηκε ακόμη και αναζητείται. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν τα κλεμμένα είδη, αλλά στα σπίτια τους υπήρχαν και πλήθος άλλα προϊόντα που είχαν κλέψει από το ίδιο σούπερ μάρκετ σε προηγούμενες… επισκέψεις τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα. 

Ακόμη, βρέθηκαν 14 λαθραία πακέτα τσιγάρων και μια φιάλη επίσης λαθραίου αλκοολούχου ποτού, αλλά και δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 209,1 γραμμαρίων, 118 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και ένα μαχαίρι. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με 100 ευρώ και οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr