Αλέξανδρος Κοντός: Η κ.Νοτοπούλου δεν έδωσε καμιά διαβεβαίωση για την Σταυρούπολη

6 Νοεμβρίου 201813:34

Με ανάρτηση του στο facebook ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός αναφέρθηκε στην επίσκεψη της κ.Νοτοπούλου και για το πιο ουσιαστικό θέμα που δεν είναι άλλο από το στρατόπεδο της Σταυρούπολης:

“Μετά τις διαβεβαιώσεις που δεν έδωσε χθες στη σύσκεψη των φορέων της Ξάνθης η Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κα. Νοτοπούλου Κατερίνα για τη μη λειτουργία του Στρατοπέδου της Σταυρούπολης ως Κέντρο Παραμονής παράνομων μεταναστών, ανησυχούμε όλο και περισσότερο. 
Αγαπάμε τη Σταυρούπολη και με κανένα τρόπο δεν θέλουμε να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία της που είναι γνωστή σαν μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους , ιδιαίτερης ομορφιάς.
Είναι απαραίτητο το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης, που μετά το 2004 είχε λειτουργήσει ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων, είτε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού είτε να παραχωρηθεί στο Δήμο Ξάνθης για να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο για το συμφέρον της περιοχής”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr