Αλέκος Κοντος για την “Θηλιά” – Διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

11 Ιουνίου 201912:27

θέση για το θέμα της “Θηλιάς” παίρνει ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός και με ανακοίνωση του αναφέρει:

Είναι σε όλους τους Ξανθιώτες γνωστό καθώς και σε χιλιάδες επισκέπτες, ότι εδώ και πολλά χρόνια η ευρύτερη Δασική περιοχή γύρω από τον βράχο των δύο μοναστηριών αποτελεί έναν σπάνιο και μοναδικό προνομιακό χώρο χλωρίδας και πανίδας που άλλες πόλεις της χώρας μας το στερούνται. Επίσης σε αυτόν τον πολυδιάστατο φυσικό χώρο όλο το ημερολογιακό έτος και σχεδόν με όλες τις καιρικές συνθήκες, χιλιάδες πολίτες μετέχουν της φυσικής άθλησης και ψυχαγωγίας(Πρωτομαγιά) με ήπιες φυσιολατρικές δράσεις φροντίζοντάς τον πάρα πολύ τακτικά με την αποκομιδή σκουπιδιών από τις όποιες ανθρώπινες δραστηριότητες. 
Η οποιαδήποτε παρέμβαση στον υπάρχον οδικό δίκτυο και γενικότερα στην προσβασιμότητα, θα πρέπει να είναι προϊόν μακράς και εκτενέστερης διαβούλευσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πάνω στις αρχές της προστασίας της φύσης, της ανιδιοτέλειας και της διαχρονικότητας. 
Τότε και μόνο τότε θα αποτελεί συλλογική αποδεκτή ενέργεια υψηλού αισθήματος προσφοράς και μετοχής στα μέλλοντα του Τόπου. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr