Ακυρώνει περιοδεία στις ΗΠΑ ο Morrissey

19 Μαρτίου 201322:40

Ο 53χρονος Βρετανός τραγουδιστής Morrissey, ακύρωσε το υπόλοιπο της αμερικανικής περιοδείας του για ιατρικούς λόγους, έπειτα από σειρά προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε κατά τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της εναλλακτικής ροκ μπάντας The Smiths έχει προγραμματίσει 22 συναυλίες, και η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα ήταν στο Κάνσας. «Παρά τις προσπάθειές του για να προσπαθήσει να συνεχίσει τις συναυλίες, ο Morrissey πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα και δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει να για το υπόλοιπο της περιοδείας », είπε ο εκπρόσωπός του ευχαριστώντας όλους τους οπαδούς του για την κατανόηση του προβλήματος .

Οι ακυρώσεις περιλαμβάνουν τις συναυλίες στη Μινεάπολη, το Σικάγο, την Ατλάντα, τη Φιλαδέλφεια, την Ιντιανάπολη το Φοίνιξ και το Ντένβερ. Η περιοδεία σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωνόταν στο Σαν Φρανσίσκο στις 30 Απριλίου.

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Morrissey είχε νοσηλευτεί στο Ντένβερ με έλκος που του προκάλεσε αιμορραγία. Τους τελευταίους μήνες, ο τραγουδιστής αντιμετώπισε «βλάβη» στα τοιχώματα του οισοφάγου του και διπλή πνευμονία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr