Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της ΑΝΞΑ. Θα επαναληφθεί την άλλη Τρίτη 19/3

11 Μαρτίου 201313:03

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκλκηρώθηε στις 12.30 στο κτίριο της ΠΕΔ/ΑΜΘ, η Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Ξάνθης, που συγκλήθηκε για το πρωί της Δευτέρας.

Οι μέτοχοι παρέστησαν όλοι εκτός από το ΔΠΘ, που κατέχει το 1,28 % των μετοχών και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να ληθφεί απόφαση. Στις περιπτώσεις των αυτόκλητων έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων απαιτείται το 100 % των μετόχων να είναι παρόντες, για να ληφθούν αποφάσεις,  αλλά από το ΔΠΘ έγινε γνωστό ότι υπήρχε απόφαση ορισμού εκπροσώπου μόνο για Τακτική Γ.Σ. και όχι για έκτακτη.

Τα μέλη της Γ.Σ. όρισαν νέα ημερομηνία για την Τρίτη 19/11 με τη δέσμευση του Δημοκριτείου ότι μέχρι τότε θα έχει οριστεί από την Επιτροπή Ερευνών εκπρόσωπος. Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr αυτός θα είναι ο πρώην Πρύτανης Θανάσης Καραμπίνης.

Βασικό ζητούμενο φυσικά είναι ο τρόπος Λύσης – Εκκαθάρισης και οι πολύ πιθανές ευθύνες της τελευταίας Διοίκησης της υπό Εκκαθάριση Εταιρίας. Αντίστοιχη απόφαση υπήρξε και στο παρελθόν αλλά το σχετικό πρακτικό Λύσης δεν υπεγράφη από τους μικρομετόχους ΕΒΕ και ΕΑΣ Ξάνθης.

Η Γ.Σ. διεξήχθη χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων μετά από αίτημα των μελών της Γ.Σ.20130311_113613

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr