Αγροτικές κινητοποιήσεις: Μόνιμα θα κλείσει η Εγνατία στη Χρυσούπολη – Κατά διαστήματα ο Νέστος

21 Ιανουαρίου 201612:30

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών ενάντια στο φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ξεκινούν και οι αποκλεισμοί των δρόμων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι γνωστά μέχρι στιγμής, οι αγρότες στην Ξάνθη θα  κλείνουν τη γέφυρα του Νέστου στην Παλιά Εθνική Οδό κατά διαστήματα και όχι συνεχόμενα. Όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής Κώστας Δαλάτσης θα επιχειρηθεί να βγει κάποιο πρόγραμμα ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη ενώ θα αποφεύγεται ο αποκλεισμός τις πρωινές ώρες για να διευκολύνεται η μεταφορά εμπορευμάτων ενώ εξαιρούνται ασθενοφόρο και οχήματα έκτακτης ανάγκης

Στον Κόμβο της Χρυσούπολης, αντίστοιχα, οι αγρότες της Καβάλας φαίνεται πως προγραμματίζουν μόνιμο αποκλεισμό, άρα στις περιπτώσεις που θα είναι κλειστή η παλιά γέφυρα του Νέστου, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση από και προς την Ξάνθη παρά μόνο από την ορεινή περιοχή μέσω Ζαρκαδιάς ή μέσω Δράμας.

Για όσους κατευθύνονται προς τη Θεσσαλονίκη ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στα Ν. Κερδύλλια έχει ήδη κλείσει και η κίνηση  διοχετεύεται στους παράδρομους ενώ κατά διαστήματα θα κλείνουν και αυτοί  άρα η πρόσβαση από και προς τη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει μέσα από το εθνικό δίκτυο του Νομού Σερρών. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr