Άγρια συμπλοκή στην Ξάνθη με καραμπίνες και ξυλοδαρμό σε κατοικημένη περιοχή

30 Αυγούστου 202023:16

Ένα απίστευτο περιστατικό πρωτόγνωρης συμπλοκής και με την κατοχή όπλων μεταξύ τεσσάρων αγνώστων εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε κατοικημένη περιοχή δρόμο της Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο με πολλαπλά χτυπήματα κινούνταν χωρίς λάστιχα σε περιφερειακές οδούς της πόλης όταν, μπαίνοντας στην οδό Πατριάρχου Κυρίλλου, σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του. Ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν έξω και αφού ξήλωσαν ένα μέρος του αυτοκινήτου έτρεξαν σε άγνωστη σκοτεινή κατεύθυνση.

Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και σταμάτησε ακαριαία δεύτερο αυτοκίνητο από το οποίο ο συνοδηγός βγήκε κρατώντας καραμπίνα και ξεκίνησε το κυνηγητό προς την κατεύθυνση του σιδηροδρομικού σταθμού. 

Οι περίοικοι ανήμποροι να επέμβουν εξαιτίας της κατοχής όπλων από τους δεύτερους εμπλεκόμενους, κάλεσαν την αστυνομία η οποία εμφανίστηκε στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά. 

Ταυτόχρονα κατέφτασε και ασθενοφόρο το οποίο περισυνέλεξε τον έναν εκ των πρώτων εμπλεκόμενων στο απίστευτο συμβάν. 

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες ενώ μέχρι αργά γινόταν έρευνα του σταματημένου αυτοκινήτου για τυχόν στοιχεία που θα δώσουν κάποιες πρώτες απαντήσεις για τους λόγους της διένεξης, πριν γίνει ανάκριση του τραυματία εμπλεκόμενου.

Ταυτόχρονα αναζητούνται οι δράστες με το δεύτερο αυτοκίνητο οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr