Αγιασμός για τις Κατασκηνώσεις Αβδήρων. Σε εξέλιξη η πρώτη περίοδος με μαθητές των Δημοτικών Σχολείων

10 Ιουλίου 201408:00

Με τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σηματοδοτήθηκε και επίσημα η νέα περίοδος των κατασκηνώσεων Αβδήρων οι οποίες υποδέχθηκαν το πρώτο γκρουπ παιδιών που θα χαρούν για δεκαπέντε ημέρες τον ήλιο και τη θάλασσα.

Χοροστατούντος του μητροπολίτη Ξάνθης και περιθεωρίου Παντελεήμονα τελέσθηκε ο αγιασμός των κατασκηνώσεων των Αβδήρων , όπου παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντύης Εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος , ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστάσιος Μάρκου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αβδήρων Παναγιώτης Μορφίδης, εκπαιδευτικοί, στελέχη και άλλοι επίσημοι.

kataskinosi markouΜιλώνστα στην τελετή ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε στη συμβολή του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης στη λειτουργία των κατασκηνώσεων καθώς και στη σημασία που έχει η λειτουργία τους για την παραθέριση παιδιών από όλες τις περιοχές και τις ομάδες πληθυσμού, στην όμορφη ακτή των Αβδήρων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αβδήρων καλωσόρισε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς ενώ ο αρχηγός της κατασκήνωσης Θ. Μακρογιαννόπουλος

Τα παιδιά των κατασκηνώσεων μετέφεραν το κλίμα της διαμονής τους με τα τραγούδια και τη διάθεσή τους.

kataskinosi 1 kataskinosi 2 kataskinosi 3 kataskinosi markou kataskinosi 0

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr