Αυξάνονται τα κρούσματα στην Ξάνθη – Δεύτερο σημείο διαλογής Covid-19 στα Επείγοντα του νοσοκομείου

11 Απριλίου 202016:46

Επιπλέον κλινικές οργανώνει πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid-19 που πολλαπλασιάζονται με ταχύ ρυθμό. 

Πριν από τρεις ημέρες οι επιβεβαιωμένοι ασθενείς από κορονοϊό στην Ξάνθη ήταν είκοσι επί εκατό τεστ που έγιναν στο νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ ήταν η πρώτη ημέρα από την εμφάνιση του ιού στο νομό που ασθενείς εισήχθησαν για περίθαλψη στο νοσοκομείο και δεν διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου φαίνεται αντιστέκεται στον πανικό επιμένοντας στην ψυχολογική και επικοινωνιακή διαχείριση του ρυθμού ανάπτυξης του υγειονομικού προβλήματος, την στιγμή που οι πληροφορίες που διακινούνται αναφέρουν ότι έως σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από συνολικά 30 επιβεβαιωμένοι ασθενείς και διασπορά του ιού σε τρεις κλινικές του νοσοκομείου

Καθώς φαίνεται ούτε η δεύτερη πύλη διαλογής Covid-19 που δημιουργήθηκε μέσα στα Επείγοντα δεν κατάφερε να θωρακίσει το προσωπικό του νοσοκομείου, που τόσο απαραίτητο είναι αυτή την περίοδο για την φροντίδα των πολιτών, και το οποίο τώρα θα πρέπει να τηρήσει τα μέτρα απομόνωσης και παρακολούθησης της υγείας του.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr