Αυτός είναι τίτλος προπαγάνδας cats – “Εισαγόμενες” ταυτότητες από το εξωτερικό

26 Μαΐου 201910:21

Και γιατί όχι, ένα μάτσο χαλαζοχτυημένοι τέτοια άρθρα περιμένουν για να επιβεβαιώσουν στο μυαλό τους αυτό που ξέρουν όλοι, αλλά κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν έχει αποδείξεις. 

Έτσι λοιπόν, δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Ξάνθη, “Σοβαρές καταγγελίες για μαζική απόπειρα “εισαγωγής” αστυνομικών ταυτοτήτων από το εξωτερικό προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από πλαστούς εκλογείς στην Ξάνθη εξετάζουν επιτελείς των συνδυασμών των δημοτικών εκλογών και κομμάτων στο Δήμο Ξάνθης.”

Δηλαδή, έγινε μια τέτοια καταγγελία, και δεν ανέλαβε η ασφάλεια, αλλά οι επικεφαλής των συνδυασμών, δηλαδή, τι ακριβώς έκαναν οι , Τσέπελης, Δημαρχόπουλος, Μελισσόπουλος, και οι άλλοι.

Και συνεχίζει η προπαγάνδα, προφανώς υπέρ κάποιου και κατά άλλου, “Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάτοικοι του οικισμού που διαμένουν στην Ξάνθη θα χρησιμοποιήσουν τις ταυτότητες και, εκμεταλλευόμενοι τη δυσκολία να γίνει ακριβής ταυτοπροσωπία, θα προσπαθήσουν να ψηφίσουν χωρίς τη φυσική παρουσία των κατόχων. “

Δηλαδή, δεν είναι απλή καταγγελία, έχει συμβεί το γεγονός, αλλά και πάλι η Ελληνική Αστυνομία πετάει χαρταετό, σωστά;

Και συνεχίζει το άρθρο “Η βασιμότητα της καταγγελίας δεν έχει πιστοποιηθεί και για αυτό υπάρχει επιφυλακτικότητα” 

Δηλαδή, δεν είμαστε και σίγουροι αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο

Και τελειώνει το άρθρο, προφανώς θέλοντας να καταδείξει συνδυασμό και υποψήφιο, “Έτσι κι αλλιώς, οι συνοικισμός αυτές τις μέρες είναι στο επίκεντρο των “αγοραπωλησιών” από τους μηχανισμούς που εκμεταλλεύονται παραδοσιακά τους κατοίκους, στις τοπικές εκλογές.”

Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα είναι από ΜΜΕ που ο ιδιοκτήτης είναι υπάλληλος και συνεργάτης του Στάθη Γιαννακίδη που τα βράδια κάνει πολιτικές αναλύσεις στο εκλογικό του Σάββα Μελισσόπουλου, Στάθης Γιαννακίδης που στηρίζει Σάββα Μελισσόπουλο, Στάθης Γιαννακιδης που απαιτεί από Σάββα Μελισσόπουλο να μην υπάρχουν φυλλάδια του ΠΑΣΟΚ Σημιτζή στο εκλογικό, Σάββας Μελισσόπουλος που “απειλεί” ότι αυτός θα καθορίσει στις επόμενες εθνικές εκλογές ποιος θα βγει βουλευτής. 

Αυτά, για μην τρώτε σανό χαλαζοχτυπημένοι 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr