Η αυτονόητη αντίδραση του Ανέστη Αντωνιάδη στην παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

20 Οκτωβρίου 201721:38

Όσο και αν θέλουν να πουλάνε “σοβαροφάνεια” και “πολιτική ανετήλα”, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατορθώνει κάθε μέρα να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Η απαξίωση της λογικής και του πλήθους, είναι χαρακτηριστικό του φασισμού και αυτό ίσως δικαιολογεί και την πλήρη ταύτιση με τους ακροδεξιούς, πρώην πολέμιους του Τουρκικού Προξενείου, πρώην εξαδάχτυλους απελευθερωτές της Πόλης, τους ΑΝΕΛ. 

Η παρακμή αυτή δυστυχώς συμπαρασύρει και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν κάνει κανένα ουσιαστικό έργο για τον νομό είναι όμως καλά παιδιά, αυτό να τους το αναγνωρίσουμε. Η πένα του Γραμματέα τους που γράφει στο παρα…ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με τον χαρακτήρα τους και τους εκθέτει διαρκώς.

Και στην τελευταία χυδαιότητα αυτής της πένας απάντησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης

Η γαϊδουριά συνεχίζεται ασύστολα και σίγουρα καλύπτει και την ουρά της καμήλας!
Είχα πει στον εαυτό μου να μην ξανά ασχοληθώ με το χυδαίο και παρακμιακό site του ΠαραΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είδα την ανάρτηση τους για τις αυτοκτονίες και δεν μπόρεσα να τηρήσω την υπόσχεση μου.
Χώρια ότι ψεύδονται ασυστόλως για ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικά θέμα, χώρια ότι ειρωνεύονται, οι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι τόσο ξετσίπωτοι που τον ανθρώπινο πόνο και την ψυχική υγειά, χώρια ότι την έκαναν προεκλογική σημαία με τις 5,000 ή 7,000 ή 10,000 αυτοκτονίες που έλεγαν ότι έγιναν κατά την περίοδο της κρίσης, εξαρτώνται από τον παπατζή-λαϊκιστή που είχες απέναντι, για να ανέβουν στην εξουσία, την κάνουν και σημαία πλέον κυβερνητικού έργου.
Μας λένε δηλαδή με ψεύτικα στοιχεία, ότι αγαπητοί δείτε μειώσαμε τις αυτοκτονίες. Ενώ τα στοιχεία δείχνουν από την ΕΛΑΣ εντελώς το αντίθετο. Αλλά ακόμα και τα δικά τους νούμερα να είναι αληθή, είναι τόσο το σημείο ηθικής κατάπτωσης στο οποίο έχουν περιέλθει που όντως «δεν σέβονται κανένα νεκρό». Μάλιστα είναι τόσο διχαστικοί, που το σχόλιο τους στο τέλος λέει «το δικό τους νεκρό». Διαχωρίζουμε και τους νεκρούς φίλτατοι. Συμπεριλαμβάνουμε στην διχαστική μας ρητορική για να ταμπουρώνουμε και να πολώνουμε τους σανοφάγους μας και τους νεκρούς. Ποσό ξεφτίλα ακόμα;
Τέλος εάν υποθέσουμε ότι οι νεκροί είναι όντως μειωμένοι, που δεν είναι, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία, για αυτούς του νεκρούς όπως εσείς μας λέγατε:
Ελέγξατε μην τους πηρέ καμία εισπρακτική τηλέφωνο;
Ελέγξατε μην μπήκε η εφορία στο λογαριασμό τους απροειδοποίητα και τους κατάσχεσε τα λεφτά;
Ελέγξατε μην μπήκε το ΚΕΑΟ στο λογαριασμό τους απροειδοποίητα και τους κατάσχεσε τα λεφτά;
Ελέγξατε εάν έχασε κάποιος την δουλειά του;
Ελέγξατε εάν κάποιος έκλεισε την επιχείρηση του;
Ελέγξατε εάν κάποιος δεν είχε ούτε τα λεφτά για την σίτιση των παιδιών του;
Ελέγξατε εάν, εάν , εάν, ………….
Γιατί όπως εσείς λέγατε, «Εάν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και οδήγησε στην αυτοκτονία τον συμπολίτης μας, ουδέ και αλλοίμονο σας “γερμανοτσολιάδες”, δεν θα έχετε που να κρυφτείτε». ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ. Και κάνατε μια κοινωνία σμπαράλια, για να κατσικωθείτε στις καρέκλες σας. Και πουλάτε και κυβερνητικό έργο με ψευδή στοιχεία, για μείωση των αυτοκτονιών από πάνω, για τόσο θράσος μιλάμε.
Δεν αξίζετε ούτε το σάλιο μας για φτύσιμο, αλλά πραγματικά απορώ που έχετε τα μούτρα και κυκλοφορείτε ακόμα με ψηλά το κεφάλι. ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr