Αυτοκτόνησε στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 43χρονος μητροκτόνος από τα Κιμμέρια Ξάνθης!

6 Απριλίου 201422:58

Τέλος στη ζωή του έβαλε κρατούμενος του Νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, το απόγευμα του Σαββάτου.Πρόκειται για τον 43χρονο Ι.Π. από τα Κιμμέρια Ξάνθης, ο οποίος είχε σκοτώσει τη μητέρα του τον Ιούλιο στα Κιμμέρια Ξάνθης, ο οποίος κρεμάστηκε με σχοινί ή με τα κορδόνια του κατά μια άλλη εκδοχή.

Ο πρώην υπάλληλος της ΣΕΚΑΠ, που ήταν παντρεμμένος και πατέρας ενός παιδιού, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της εργασιακής ανασφάλειας και είχε μετανιώσει για την πράξη του. Ήταν προφυλακισμένος στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ενώ σε λίγες μέρες επρόκειτο να ξεκινήσει η δική του !

Οι συγκρατούμενοί του γνωστοποίησαν την είδηση μέσω twitter

Το συμβάν έγινε γνωστό από το λογαριασμό που διατηρούν οι φυλακισμένοι στο twitter, όπου είχαν δημοσιευτεί οι εικόνες φρίκης από τις συνθήκες διαβίωσης των ασθενών του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι κρατούμενοι ασθενείς έχουν πολλάκις καταγγείλει τις συνθήκες κράτησης τους, αφού είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς ουσιαστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το λογαριασμό διατηρούν νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και ασθενείς HIV που είχαν προκαλέσει πραγματικό σοκ με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν.

Το  γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων, κ. Αραβαντινό.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr