Καταρρακτώδης βροχή το βράδυ της Τρίτης στην Ξάνθη. Mικροπροβλήματα και “χαλάστρα” στις Γιορτές Παλιάς Πόλης !

3 Σεπτεμβρίου 201402:09

Εντυπωσιακή ήταν σε όγκο η βροχή που έπεσε στην πόλη της Ξάνθης, το βράδυ της Τρίτης.

Από τις 9.30 και έπειτα, ξεκίνησε κατά διαστήματα η βροχή, η οποία από τις 11,30 μ.μ. και μετά είχε γίνει καταρρακτώδης. Οι ποσότητες του νερού ήταν πολύ μεγάλες και απείλησαν με προβλήματα αρετούς δρόμους, όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία. Όμως, τα μικρά διαστήματα που η νεροποντή μειωνόταν, απέτρεψαν από τη δημιουργία σοβαρών καταστάσεων.

Προβλήματα στα Κιμμέρια

vroxi ektenepolΣύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόνο στην είσοδο των Κιμμερίων, στο γνωστό σημείο, όπου έχουν σημειωθεί αρκετές φορές προβλήματα, υπήρξε και πάλι κίνδυνος διακοπής της κυκλοφορίας. Κλήθηκε η Πυροσβεστική που επενέβη και ο δρόμος παρέμεινε ανοιχτός, με την Αστυνομία παρούσα να επιτηρεί προληπτικά. Μικρότερης έκτασης ήταν τα προβλήματα εκτός της πόλης της Ξάνθης, παρότι, στην ορεινή περιοχή, υπάρχουν επικίνδυνα σημεία λόγω καταπτώσεων.

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, αφού ο κόσμος, άρχισε να αποχωρεί μετά την πρώτη χλιαρή βροχή και εξαφανίστηκε, μετά την καταιγίδα. Προσκαιρα σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης, λόγω της μαζικής φυγής των οχημάτων, κάτι που αποκαταστάθηκε γρήγορα.

Η Πυροσβεστική άρχισε να δέχεται κλήσεις για άντληση υδάτων, τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα τηλέφωνα ήταν περίπου 50, το συμβάντα ήταν 19 και στα περισσότερα η Πυροσβεστική επενέβη επιτυχώς.

Τέλος, η Αστυνομία, για να διευκολύνει επισκέπτες και εθελοντές, άνοιξε την κυκλοφορία και στην Παλιά Πόλη, τα μεσάνυχτα.
vroxi karaoli

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr