Αυτό είναι το απόλυτο Urban Crossover

14 Νοεμβρίου 201818:11

Όποιος βρεθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις των αντιπροσωπειών ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ ΟΕ, και είναι οπαδός της περιπέτειας και της δράσης, αμέσως το μάτι του θα πέσει πάνω στο νέο Nissan Qashqai.

Με τον έξυπνο και εκλεπτυσμένο επανασχεδιασμό του αυθεντικού αστικού crossover, το Νέο Nissan Qashqai συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση με αποτελεσματική αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα κύλισης.

Με μια σειρά από εκπληκτικές στιλιστικές βελτιώσεις, από την στιβαρή μπροστινή γρίλια και την μοναδική σχεδίαση μέχρι τα πολυτελή νέα καθίσματα,  το πιο δημοφιλές SUV έγινε πιο όμορφο από ποτέ !

Με νέους προβολείς, επανασχεδιασμένoυς τροχούς αλλά και μάσκα εμπρός, το Νέο Nissan Qashqai είναι πιο εξελιγμένο και δυναμικό από ποτέ.

Πολυτελές μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, το απόλυτο crossover αγγίζει την τελειότητα.

Ζήστε την αίσθηση της φροντίδας ενός “αόρατου” συνοδηγού όταν οδηγείτε. Το σύστημα Intelligent Mobility μετατρέπει το Qashqai σε έναν ακούραστο συνοδηγό, για μια οδήγηση γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Κάθε διαδρομή γίνεται μοναδική, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία συνδεσιμότητας της Nissan και τον πλούσιο και “καθηλωτικό” ήχο που προσφέρει το Premium Bose Audio System. 

Απολαύστε κάθε χιλιόμετρο, κάθε στροφή μαζί του: οι Έξυπνες Τεχνολογίες Οδήγησης της Nissan (Intelligent Driving Technologies) θα σας κάνουν να αγαπήσετε την οδήγηση ξανά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr