Αυτό είναι το αυτοκίνητο Ασφαλείας του 5ου Δημοκρίτειου Μαραθώνιου

24 Νοεμβρίου 201808:38

Ο 5ος Δημοκρίτειος Μαραθώνιος θα είναι ο μεγαλύτερος από πλευρά συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι προτεραιότητα για τους διοργανωτές, για αυτό το λόγο τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εθελοντών. 

Σημαντικό ρόλο στην Ασφάλεια έχει και το αυτοκίνητο που προπορεύεται των Αθλητών, και θα είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει κατακτήσει 5 αστέρια στο Euro NCAP, το νέο Νέο Hyundai Kona 

Το αυτοκίνητο Ασφαλείας το διαθέτει ο Χορηγός του αγώνα, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το Νέο Hyundai Kona της Hyundai Motor έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία ασφάλειας των πέντε (5) αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων Euro NCAP. Αυτό το αποτέλεσμα αναδεικνύει το νέο B-SUV της Hyundai ως ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα, έχοντας διακριθεί και στις τέσσερις κατηγορίες: : “Ενηλίκων επιβατών”, “Παιδιών”, “Πεζών” και “Συστημάτων υποβοήθησης ασφαλείας”.

“Η κατάκτηση των πέντε αστέρων από τον Euro NCAP για το Νέο Hyundai Kona αποδεικνύει ότι το νεότερο SUV της Hyundai ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας των πελατών μας”, δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. “Η κορυφαία αυτή διάκριση αποδεικνύει ότι η Hyundai Motor όχι μόνο προσφέρει τεχνολογικά εξελιγμένες και καινοτόμες λύσεις, αλλά τις καθιστά και εύκολα προσβάσιμες σε όλους”.

Σχετικά με τον 50 Δημοκρίτειο Μαραθώνιο

Ο 5ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο μεγαλύτερος από πλευρά συμμετέχων. Χορηγοί για 5η συνεχή χρονιά είναι οι “Αυτοκίνητα Θαγγόπουλος” και Hyundai. 

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο και για τον αγώνα πόλης  των πέντε χιλιομέτρων, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση. Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους παραπάνω δρομείς τις παρακάτω ώρες.

− Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 : 10.00 έως 19:00

− Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 : 08:30 έως 09:30

Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την εγγραφή του έγκαιρα μπορούν να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες προκειμένου  να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγάλο δρομικό γεγονός της Θράκης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974955817

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς στο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης:  www.democritushalfmarathon.gr

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr