Αυτοί είναι οι υποψήφιοι από την Ξάνθη με τον Χριστόδουλο Τοψίδη

7 Απριλίου 201920:47

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου με το ενθουσιώδες κοινό να δίνει τον παλμό στην παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και των θέσεων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στην Αλεξανδρούπολη.
 
Το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και των θέσεων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» από τον επικεφαλής και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των θέσεων της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ», από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη. Στην εισαγωγή της ομιλίας του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια αφορά τον πολίτη. Ότι η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας αυθεντικά ανεξάρτητος συνδυασμός, μια καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν και να βρίσκουν λύσεις. Πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε τη μετριότητα και να πάρουμε τη τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, να διεκδικήσουμε, να συγκρουστούμε, να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Δεν είμαι ο εκλεκτός κάποιου. Είμαι εδώ γιατί με υποστηρίζετε εσείς και μου δίνετε δύναμη. Η δική σας δύναμη αρκεί για να αλλάξουμε την Περιφέρειά μας».

Από την Ξάνθη οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη είναι οι εξής:

Μιχάλης Αμοιρίδης-Π.Ε. Ξάνθης

Ιμπραχήμ Αμούτσκα-Π.Ε. Ξάνθης

Οδυσσέας Βουρβουκέλης-Π.Ε. Ξάνθης (είναι ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, κάτι σαν το Προοδευτικό που ανακοινώθηκε, για τους δεξιούς το αναφέρουμε)

Βαλεντίνα Δισλιάν-Π.Ε. Ξάνθης

Σουζάν Καδρή-Π.Ε. Ξάνθης

Στυλιανός Μωραϊτης – Π.Ε. Ξάνθης

Βασιλική Παυλακάκη – Π.Ε. Ξάνθης

Χατίπ Σερκάν – Π.Ε. Ξάνθης

Ιρφάν Χατζηγκενέ-Π.Ε. Ξάνθης

Νίκος Χατζόπουλος – Π.Ε. Ξάνθης

Χουσεϊνογλου Σιαμπάν – Π.Ε. Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr