Αυτές είναι οι κλήσεις τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας

30 Σεπτεμβρίου 201319:31

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχεδιαγράμματα με τις κλήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Έντεκα κλήσεις μάλιστα έκανε συλληφθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής από τις 21.00 το βράδυ μέχρι το πρωί μετά τη δολοφονία, σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ενώ προκύπτει ότι ο βουλευτής δέχθηκε 4 κλήσεις από σταθερό τηλεφωνο πριν από τη δολοφονία από Χρυσαυγίτη που πιθανότατα βρισκόταν σε γραφεία του κόμματος και άλλες τέσσερις μετά τη δολοφονία, ο ίδιος κάλεσε πίσω μόνο μια φορά πριν την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα και πέντε φορές μετά το φόνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κλήσεις γίνονται και από τον επικεφαλής της τοπικής Νίκαιας.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες εμφανίζονται αρκετές φορές και μέλη της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.
Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση συλληφθέντα για τη δολοφονία από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας. Το βράδυ της δολοφονίας πριν και μετά την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα, όπως προκύπτει από το σχεδιάγραμμα, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες κλήσεις από χρυσαυγίτες που συνομιλούσαν μεταξύ τους, ενώ υπήρξαν πολλαπλές κλήσεις από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί στο κινητό βουλευτή που έχει συλληφθεί.

Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης του μήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν πάλι την πλήρη ενημέρωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με απανωτές κλήσεις μετά τη δολοφονία και τη συμμετοχή δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον δημιουργώντας ένα τεράστιο πλέγμα τηλεφωνημάτων που καταδεικνύει τον τρόπο που οργανώνονταν οι χρυσαυγίτες.

1-142390

237805

newpost.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr