Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στο Youtube

17 Δεκεμβρίου 201316:00

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ο «βασιλιάς» του Youtube αφού με το τραγούδι «Δεν ταιριάζεται σου λέω» κατάφερε να συγκεντρώσει 12.733.559 views.

Aκολουθούν οι Melisses, ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα και το τραγούδι τους «Έλεγες» που συγκέντρωσε 8.017.654 views. Στην τρίτη θέση -με 6.687.052 views- συναντάμε τους Kings με το τραγούδι τους «Πάω όπου με Πας».

Δύο θέσεις στη χρυσή δεκάδα καταλαμβάνει ο Γιώργος Τσαλίκης. Την τέταρτη με το ραδιοφωνικό hit «Απαγορευμένο» και την έβδομη με την πολύ επιτυχημένη διασκευή του τραγουδιού «Δεν σου κάνω το άγιο». Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Stan που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με το τραγούδι του «Σε θέλω εδώ». Ακολουθούν οι Stavento και το κομμάτι «Πηδάω τα κύματα» στην έκτη θέση.

Στις τρεις τελευταίες θέσεις που συμπληρώνουν το top ten ελληνικών τραγουδιών στο Youtube, συναντάμε τον Νικηφόρο (Φτάνω στον θεό), ο Σταμάτης Γονίδης και οι Knock Out (Έχεις θέματα) και ο Σάκης Αρσενίου που τραγουδά «Συγκεντρώσου».

1η θέση:

2η θέση:

3η θέση:

4η θέση

5η θέση

6η θέση

7η θέση

8η θέση

9η θέση

10η θέση

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr