ΑΦΥΠΝΙΣΗ: Ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός άμυνας και προστασίας του Έθνους- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

8 Νοεμβρίου 201615:39

Το Δελτίο Τύπου που λάβαμε τελειώνει με την φράση, “Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ”

Προαιρετική;; Με τόσα δις λίγο γύφτικο το βρίσκουμε αλλά κατανοούμε

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση του  του Πολιτικού Φορέα << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>. Σύμφωνα  με το Δελτίο Τύπου – με μπόλικη δόση μετριοφροσύνης θα λέγαμε – η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ σημείωσε τεράστια επιτυχία. 

Έφυγαν όλοι χαρούμενοι αφού έμαθαν  τον τρόπο που μπορεί ο κάθε πολίτης να αποπληρώσει όλες τις βεβαιωμένες και εκκαθαρισμένες οφειλές του σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, καθώς και το κατά κεφαλήν Δημόσιο χρέος του

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Κατόπιν της επιτυχημένης ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι τοπικοί οργανισμοί << Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ >>, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Elisso, με κύριους ομιλητές τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> Αρτέμη Σώρρα και τον Γ.Γ Βασίλη Θεοδωρόπουλο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά και διαδραστικά στην ασφαλή μεταφορά της ορθής ενημέρωσης, για τον τρόπο που μπορεί ο κάθε πολίτης να αποπληρώσει όλες τις βεβαιωμένες και εκκαθαρισμένες οφειλές του σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, καθώς και το κατά κεφαλήν Δημόσιο χρέος του, ώστε να βγούμε από την οικονομική κρίση και τα αποτελέσματα αυτής, δομώντας σε δεύτερο χρόνο την οικονομική πολιτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδος που αξίζει σε όλους τους ανθρώπους για να ζουν και να δημιουργούν.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση και ενημέρωσαν τους αναγνώστες και τους ακροατές τους, προβάλλοντας τις δράσεις μας.
Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και της Κρατικής Ασφάλειας και ειδικότερα των τμημάτων της Ξάνθης, καθ ’όλη τη διάρκεια της δράσης σε όλη τη Θράκη.

Σήμερα 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στη Δράμα, στις 19.00 στο ξενοδοχείο KOUROS και αύριο 9 Νοεμβρίου στις 19.00 στη Κομοτηνή στο ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ, η οποία θα είναι και η τελευταία εκδήλωση της περιοδείας στη Θράκη, του Προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα.

Θεωρούμε πως αξίζει να αναφέρουμε, πως όλες οι παράλληλες δράσεις ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκαν από δεκάδες συνέλληνες που ήρθαν γι’ αυτό το σκοπό από όλη την Ελλάδα και βρίσκονταν στους δρόμους και στις πλατείες, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό ολόκληρης της Α.Μ.Θ, είχαν θετική ανταπόκριση από τους πολίτες.
Γνωστοποιούμε δε σε όλους, πως ο μηχανισμός άμυνας και προστασίας του Έθνους μας έχει ενεργοποιηθεί, εντός και εκτός Ελλάδος.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή
<< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr