Αφυγραντήρας CARAD 199 ευρώ μόνο στο Welcome ΚΟΚΚΑΛΑΣ

22 Σεπτεμβρίου 201622:37

Ο αφυγραντήρας Secco 14 S έχει πρακτικό  μηχανικό χειριστήριο, απλό και εύκολο στη ρύθμιση επιπέδου υγρασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οταν η υγρασία του χώρου πέσει κάτω από την επιλεγμένη ρύθμιση σχετικής υγρασίας η λειτουργία συμπιεστή και ανεμιστήρα σταματά. Κατά την διακοπή λειτουργίας ο αισθητήρας μέτρησης σχετικής υγρασίας παραμένει ενεργοποιημένος. Η λειτουργία της συσκευής ξεκινά πάλι μόνο όταν η μέτρηση της σχετικής υγρασίας στη είσοδο αέρα της συσκευής ξεπεράσει την επιλεγμένη ρύθμιση.

Πρακτικές λύσεις

-Τo δοχείο συμπυκνωμάτων έχει χωρητικότητα 2L. Ενδεικτική λυχνία και ηχητική προειδοποίηση σας ενημερώνουν όταν διακόπτεται η λειτουργία επειδή είναι γεμάτο το δοχείο συμπυκνωμάτων.
-Ο SECCO 14 S έχει σχεδιαστεί και για λειτουργία συνεχούς αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη λειτουργία (συνδέοντας σωλήνα αποχέτευσης που δεν παρέχεται)      αποφεύγοντας το άδειασμα του δοχείου.
-Χρησιμοποιεί ανεμιστήρα AC με μεγάλη διάρκεια ζωής σε συνεχή λειτουργία.
-Ο αφυγραντήρας SECCO 14 S μεταφέρεται εύκολα με τη διακριτή πτυσσόμενη χειρολαβή του και σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία του μεταφέρεται εύκολα για χρήση σε κάθε δωμάτιο  στο σπίτι ή στο γραφείο.
-Με κλάση προστασίας IP Χ1 για ασφαλή λειτουργία σε περίπτωση κάθετης πτώσης νερού στη συσκευή ο SECCO 14 S μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την αφαίρεση της υγρασίας στο  μπάνιο και σε εσωτερικούς χώρους με απλωμένα ρούχα.

Έξυπνη λειτουργία

Ο SECCO 14 S έχει σύστημα έξυπνης απόψυξης του στοιχείου του εξατμιστή. Η απόψυξη δεν γίνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο σύμφωνα με τις μετρήσεις των αισθητήρων. Mε αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται αποδοτική λειτουργία στο μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών (min 2οC – max 35οC) και ιδιαίτερα σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία.Για την λειτουργία του γίνεται χρήση οικολογικού ψυκτικού αερίου R134A για μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Μετά από διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή επανέρχεται στην επιλεγμένη λειτουργία πριν την διακοπή. Μετά από κάθε διακοπή λειτουργίας η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση.

Λιτός και αθόρυβος

Ο SECCO 14 S συνδυάζει αθόρυβη απόδοση και εύκολη λειτουργία σε μικρές διαστάσεις καθώς μεταφέρεται με ευκολία χάρη στο μικρό του βάρος. Έχει σχεδιαστεί σε λιτές γραμμές από τον Dario Tanfolgio.

To επίπεδο θορύβου λειτουργίας και η μέση κατανάλωση ενέργειας του SECCO 14 S σε σχέση με την ικανότητα αφύγρανσης της συσκευής είναι από τα χαμηλότερα της κατηγορίας. Το επίπεδο θορύβου λειτουργίας είναι 36 dB(A) ενώ η μέση κατανάλωση ενέργειας στους 27οC και σε 60%RH δεν ξεπερνά τα 172 W/h.

Για περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα Welcome ΚΟΚΚΑΛΑΣ

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr