Αεροπλάνο “άδειασε” περιττώματα πάνω σε τροχόσπιτο(video)

5 Μαρτίου 201322:46

Δεν ήταν χαλάζι, δεν ήταν μετεωρίτης…δεν ήταν τίποτα απ’ ότι μπορεί να φαντάζεστε, οι δολοφονικές πέτρες που παραλίγο να σκοτώσουν μια Βρετανίδα και έκαναν σμπαράλια το τροχόσπιτο της.
Η “επίθεση” από τον ουρανό που δέχθηκε η 52χρονη Caroline Guy, προερχόταν από παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα τα οποία έπεσαν από επιβατικό αεροπλάνο και διέλυσαν το τροχόσπιτο που μένει.
Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας παραδέχθηκε ότι ο πάγος ήταν πιθανώς το αποτέλεσμα μιας “διαρροής” από ένα αεροπλάνο ωστόσο το κακό είχε γίνει καθώς τα περιττώματα διέλυσαν την οροφή του τροχόσπιτου, προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό του και άνοιξαν και μια τεράστια τρύπα στο πάτωμά του.
Η 52χρονη από το Pattingham είχε βάλει αγγελία για να πουλήσει το τροχόσπιτο της λίγες μέρες πριν την καταστροφή.
Η γυναίκα σοκαρισμένη δήλωσε: “Είναι θαύμα που εγώ και τα δύο μου παιδιά δεν σκοτωθήκαμε. Άκουσα μια δυνατή έκρηξη στις 7 το πρωί και νόμισα ότι κάποιος κλοτσά την πόρτα” και πρόσθεσε “Το μπλοκ του πάγου ήταν 8 εκατοστά. Υπήρχε καφέ και κίτρινος πάγος παντού.”
Η 52χρονη κατοικεί σαράντα μίλια από το αεροδρόμιο του Birmingham και πιστεύει ότι ο πάγος έπεσε από ένα από τα πολλά αεροπλάνα που τακτικά πετάνε πάνω από το σπίτι της.
Ένας εκπρόσωπος της Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε ότι “Αυτά τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια, αλλά μπορεί να συμβούν.”
Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν υπάρξει πέντε καταγεγραμμένα κρούσματα στη Μεγάλη Βρετανία.

news247.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr