Αδικία – Άγνοια δηλώνει ο Μουζενίδης από …..ποδοσφαιρικά!

3 Αυγούστου 201822:30

Όπως είχαμε σημειώσει και πριν λίγες ημέρες σε άρθρο μας, ψάχνεις να βρεις έναν λόγο που ο Μουζενίδης η ο Σαββίδης θα αγόραζαν την Ξάνθη αλλά δεν βρίσκεις.

Στο ίδιο άρθρο είχαμε αναφέρει: “Η περίπτωση του Μουζενίδη είναι ακόμα πιο απλή. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία ο οποίος δεν βλέπει ποδόσφαιρο ούτε στην τηλεόραση, επενδύει όπου του έρχεται άμεσο αποτέλεσμα και σε αντίθεση με τον Ιβαν Σαββίδη, σιχαίνεται την δημοσιότητα. Οι επενδύσεις του είναι όλες σε ήλιο, θάλασσα και όχι σε σαλέ τύπου Άσπεν μέσα σε καλαμιές και κουνούπια.”

Ο ίδιος ο Κυριάκος Θωμαϊδης που σήκωσε το θέμα στο blog του σημείωσε:

“Την άγνοια του περί των ποδοσφαιρικών ζητημάτων επικαλέστηκε ο ιδιοκτήτης της Ellinair Μπ.Μουζενίδης και αποχώρησε από το επικείμενο deal της Ξάνθης.

Πάντως, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ της Θράκης έχει βγει “στο σφυρί” από τον Χρ.Πανόπουλο και εμφανίστηκε άμεσα Ρώσος επενδυτής.

Γίνεται προσπάθεια η μεταβίβαση να ολοκληρωθεί εντός του μήνα.”

 
Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, ο Μουζενίδης ενδιαφέρθηκε για την Ξάνθη αλλά μετά είδε ότι έχει άγνοια από το ποδόσφαιρο και …αποχώρησε. 
Επίσης ξανά σε ελεύθερη μετάφραση, αποχώρησε ο Μουζενίδης και καπάκι ήρθαν κάποιοι Ρώσοι και κοιτάνε μέσα στο μήνα να κλείσουν το Deal. 
Σπίτι να αγόραζαν θα τους έπαιρνε περισσότερο καιρό. 
 
Και για να γίνει πιο σοβαρό το θέμα, ο Χρήστος Πανόπουλος και οι υποτιθέμενοι αγοραστές έχουν τέτοια επιχειρηματική εμπειρία και κύρος (για τους τελευταίους υπόθεση κάνουμε) που σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν να διαρρεύσει τίποτα χωρίς κάποια οριστική απόφαση.
 
Αν οι συζητήσεις για των πώληση της Ξάνθης ισχύουν, κάποιοι έχουν ήδη φροντίσει να γελοιοποιήσουν το θέμα, μάλιστα έφτασαν σε σημείο να αναφέρουν πως ο Μουζενίδης αγοράζει την Ξάνθη γιατί η Ελληνική κυβέρνηση έχει σκοπό να τον απελάσει
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr