“Άδειες Καρέκλες” στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

7 Μαΐου 202015:49

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Empty Chairs – Άδειες Καρέκλες” των Σωματείων Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Καφέ-Μπαρ Νομού Ξάνθης παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε χθες την πόλη μας ακριβώς την ώρα της εκδήλωσης-διαμαρτυρίας. Οι συνάδελφοι δια μέσω των «άδειων καρεκλών» έδωσαν σαφές μήνυμα ότι ο κλάδος της εστίασης – διασκέδασης – καφέ μπαρ δεν αντέχουν άλλο και πρέπει να βρεθούν άμεσες βιώσιμες λύσεις. “Προτεραιότητα μας είναι η δημόσια υγεία και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Μέλημά μας όμως είναι να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές και μέσα από αυτές να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας. Διεκδικούμε την ζωή μας,την υγεία μας,το μέλλον μας και τις θέσεις εργασίας αλώβητες.”

Πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες του κλάδου, δια μέσου των Προέδρων του Σωματείο Επαγγελματιών με καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Καφέ-Μπαρ, Μαίρη Τσιακίρογλου και Μπάμπη Δαργανάκης, αντίστοιχα, απαιτούν μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6% χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του κλάδου και επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας ευχαριστώντας όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr