Ανακοίνωση των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ξάνθης για την απεργία της Πέμπτης

9 Μαρτίου 201018:18

apergiaΑνακοίνωση της Ένωσης  Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης για την απεργία της Πέμπτης, η οποία αναφέρει:

«Συναδέλφισσες συνάδελφοι, μετανάστριες μετανάστες, νέες και νέοι.
    Η κυβέρνηση ψήφισε με τη μορφή του κατεπείγοντος το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που περικόβει μισθούς, επιδόματα, άδειες, δώρα και ετοιμάζεται να φέρει τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα αφορούν το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό, την εκ περιτροπής εργασία, την κατάργηση της Κυριακής αργίας, την απελευθέρωση       των       απολύσεων.
    Η συμμετοχή των εργαζομένων στα συλλαλητήρια και στις απεργίες του ΠΑΜΕ, από χώρους δουλειάς που οι εργοδότες με τρομοκρατία και με απολύσεις προσπαθούν να σπάσουν την αντίσταση των εργαζομένων, δείχνει ότι δεν συναινούμε και δεν δηλώνουμε υποταγή στην πολιτική που αφαιρεί δικαιώματα και κατακτήσεις, στην πολιτική που προσπαθεί να φορτώσει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες τις δικές μας και των οικογενειών μας.
    Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βάρβαρη πολιτική τους, με τη λεηλασία της ζωής μας, με την ισοπέδωση του μέλλοντος των παιδιών            μας.
    Συνεχίζουμε με νέα πανεργατική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 11 Μαρτίου με απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης         στις       11:00    το         πρωί, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο     του       Π.Α.ΜΕ.
    Ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική απάντηση σε όσους θέλουν να μας       τα         πάρουν  όλα.
    Ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της πλουτοκρατίας και στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ          και        ΟΙΥΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ      ΠΕΜΠΤΗ            11         ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr