Χειρουργήθηκε στην Αλεξ/πολη ο 14χρονος που μαχαιρώθηκε στη Γοργόνα. Έκοψε τις φλέβες του ο 17χρονος δράστης !

31 Δεκεμβρίου 201310:53

Εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, νοσηλεύεται ο 14χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από 17χρονο συγχωριανό του στη Γοργόνα Ξάνθης, μετά από διαπληκτισμό !Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ξάνθης, κατά τη διακομιδή του το βράδυ της Δευτέρας, τα πολλαπλά τραύματά του αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου αλλά και εξωτερικούς γιατρούς που επιστρατεύτηκαν ενώ συνοδεία γιατρών διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου εγχειρίστηκε με επιτυχία και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 17χρονος που  μαχαιρώθηκε επίσης από το συνομίληκό του.

Έκοψε τις φλέβες του ο δράστης. Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Δύο ώρες αργότερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ο δράστης της επίθεσης. Ο 17χρονος επιχείρησε να κόψεις τις φλέβες του με το μαχαίρι που επιτέθηκε στους άλλους δύο ανήλικους,. Βρέθηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας, αιμόφυρτος, στον Επαρχιακό Δρόμο, όπως είχε μεταδόσει το XanthiPress.gr και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος, σε διαφορετική κλινική από το συγχωριανό του καθώς το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των συγγενών !

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr