Απίστευτο ατύχημα στο κέντρο της Ξάνθης. ΙΧ «σφήνωσε» κάθετα μετά από πενταπλή καραμπόλα σε παρκαρισμένα !

16 Δεκεμβρίου 201320:36

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην εικόνα που αντίκρυσαν οι διερχόμενοι και οι αστυνομικοί, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε στον κεντρικότερο δρόμο της Ξάνθης, την οδό 28ης Οκτωβρίου, με όχημα που είχε βρεθεί κάθετα στο οδόστρωμα, «σφηνωμένο» ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα ΙΧ !Ο οδηγός του ΙΧ που κινούνταν στην οδό, στο ύψος της συμβολής με την Αγ. Ελευθερίου, το βραδυ της Δευτέρας, έχασε τον έλεγχο όταν – κατά δήλωσή του-  ΙΧ που προσπαθούσε να παρκάρει, «έβγαλε» το μπροστινό μέρος του οχήματός του στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει διαδοχικά σε 5 οχήματα που ήταν παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά, διαδοχικά, να χάσει τη δεξιά μπροστινή ρόδα του και να καταλήξει κάθετα ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα IX !

Ο οδηγός, όπως φάνηκε και από το αλκοτέστ, ήταν απολύτως νηφάλιος ενώ στο όχημα επέβαινε η σύζυγός του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι κάτοχοι των οχημάτων που χτυπήθηκαν ενώ η Τροχαία απέκλεισε το δρόμο, στο ύψος της οδού Αβέρωφ, μέχρι να μπορέσει η Οδική Βοήθεια να πάρει το όχημα.

Πάντως, η θέση του οχήματος, μετά το ατύχημα, ήταν πραγματικά απίστευτη για όσους το είδαν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο, πριν από ένα χρόνοα, οδηγός οχήματος από τη Βουλγαρία είχε χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ντελαπάρει, μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω.

28is atihima 1 atihima 28is 7 atihima 28is 6 atihima 28is 5 atihima 28is 4

atihima 28is 0

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr