Κλείδωσαν μέσα στα Νεκροταφεία της Ξάνθης 78χρονη ! Περαστικοί την έσωσαν και την πέρασαν πάνω από τα κάγκελα !

8 Δεκεμβρίου 201318:25

Τρομοκρατημένη έφυγε από τα Νεκροταφεία της Ξάνθης, μια 78χρονη πριν από λίγες μέρες. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή της ονομαστικής του εορτής (Νίκος). Στις 5 το απόγευμα και ενώ είχε ξεκινήσει να σκοτεινιάζει, επιχείρησε να φύγει αλλά διαπίστωσε ότι την είχαν κλειδώσει μέσα και όλοι οι υπεύθυνοι είχαν εξαφανιστεί !

Έντρομη καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η ηλικιωμένη έψαξε για κάποια διέξοδο αλλά εις μάτην, καθώς όλες οι έξοδοι ήταν κλειστές. Αναγκάστηκε να πάει στα κάγκελα που “βλέπουν” στην Εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, προκειμένου να φωνάξει σε βοήθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί κανείς δεν την έβλεπε, καθώς είχε νυχτώσει.

Την έσωσαν ένας αθίγγανος και ένας οδηγός ΤΑΞΙ

Τελικά ένας αθίγγανος από τη γύρω περιοχή αντιλήφθηκε τις φωνές της και προσέτρεξε σε βοήθεια. Βγήκε στην Εθνική οδό για να σταματήσει κάποιο  από τα αμάξια που διέσχιζαν την Εθνική Οδό. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένα ΤΑΞΙ, ο οδηγός του οποίου μετέφερε τρεις κοπέλες στην πόλη . Ο οδηγός κατέβηκε και , σε συνεργασία με τον άλλο συμπολίτη του, κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου ! Εξοργισμένος ο οδηγός του ΤΑΞΙ υποσχέθηκε ότι θα καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν την αδιαφορία στο XanthiPress.gr

Οι συγγενείς επικοινώνησαν με το XanthiPress.gr για να καταγγείλουν το γεγονός και διερωτώνται πως είναι δυνατόν να κλειδώνουν τα νεκροταφεία από τις 5 το απόγευμα και χωρίς να έχουν ελέξγει νωρίτερα, αν έχουν αποχωρήσει όλοι οι επισκέπτες ! Και μάλιστα, όταν οι περισσότεροι επισκέπτες είναι ηλικιωμένες γυναίκες, καθίσταται απίστευτο να υποχρεώνονται να  πηδήξουν τα κάγκελα για να καταφέρουν να φύγουν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr