sigentrosi pe sxoli zeimpek

Zεϊμπέκ αδειάζει Σαλτούρο για μεθοριακό σταθμό: Δεν κατηγόρησα Καραλίδη, τον παρέσυραν αυθαίρετες ερμηνείες !

22 Νοεμβρίου 201321:51

Ευθεία ήταν η διάψευση από την πλευρά του βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, μετά τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σαλτούρου, ο οποίος επιχείρησε να απαντήσει σε υποτιθέμενη κριτική Ζεϊμπέκ στον Αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση στο μεθοριακό σταθμό,  αν και αυτή δεν έχει γίνει ποτέ.

Αυτό που έγινε ήταν ότι μάλλον ο βουλευτής ή κάποιος συνεργάτης παρασύρθηκε από άστοχα δημοσιεύματα και δεν διάβασε την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε, μεταξύ άλλων, ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, παρεμβαίνοντας το βράδυ της Παρασκευής στην ενότητα Social του Καναλιού 6. Όπως σημείωσε μετά την έκπληξη που προκλήθηκε από τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σαλτούρου, η ερώτηση που κατέθεσε για τα προβλήματα του μεθοριακού σταθμού ουδεμία άμεση ή έμμεση αναφορά είχε στον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη ή τις υπηρεσίες του αλλά απευθύνεται – όπως είναι προφανές αφού πρόκειται για κοινοβουλευτική ερώτηση- στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και επισημαίνει της ευθύνες  για τις συνθήκες που επικρατούν και δυσχεραίνουν το έργο της αστυνομίας, αποδίδοντας αδράνεια στην Κυβέρνηση.

“Παρασύρθηκε από δημοσιεύματα”. “Ξαναδιάβασα την ερώτηση για να σιγουρευτώ…”

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε άστοχη την επιλογή του συναδέλφου και φίλου του και ανέφερε πως το πρώτο που θα έπρεπε να έχει κάνει είναι να διαβάσει την επίμαχη ερώτηση. Ερωτηθείς μάλιστα για το λόγο που πιστεύει ότι ωθήθηκε σε αυτή την κίνηση, εκτίμησε πως, προφανώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρασύρθηκε από κάποια άστοχα δημοσιεύματα που για άγνωστους λόγους παρουσίασαν ένα ανύπαρκτο σενάριο υποτιθέμενης κριτικής του ίδιου απέναντι στην Αντιπεριφέρεια με μια ιδιαίτερα αυθαίρετη ερμηνεία. Υπονόησε μάλιστα, ότι ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εκχωρήσει σε τρίτους το δικαίωμα να ερμηνεύουν κατά το δοκούν τις πολιτικές τους θέσεις !

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, “όταν διάβασα τη δήλωση έσπευσα να ξαναδιαβάσω το κείμενο της ερώτησής μου, για να σιγουρευτώ μην τυχόν και έχει γίνει  κάποιο λάθος, αλλά διαπίστωσα ότι είναι σαφέστατη και δεν έχει καμία σχέση με το Φ. Καραλίδη”

Η υπόθεση μάλλον κλείνει με αυτό τον τρόπο και το σίγουρο είναι ότι στη μοναδική φορά που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκε δημόσια τον Φώτη Καραλίδη και υπεραμύνθηκε των επιλογών του, δεν ήταν απαραίτητη…

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr