Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Δροσερό. Συλλήψεις και προσαγωγές μπροστά στην κάμερα !

23 Οκτωβρίου 201314:21

drosero skoupa 0Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 , το μεσημέρι της Τετάρτης,  μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Δροσερού Ξάνθης  για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας πήραν θέση λίγο πριν τις 9 με ευρεία συμμετοχή ανδρών των ΜΑΤ, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, ενισχύσεων από γειτονικού νομούς, με αρκετές κλούβες και άλλα μέσα στη διάθεσή τους. Η επιχείρηση στον οικισμό των Ρομά της Ξάνθης, έγινε παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυνή Γιώργου Σαλαμάγκα καθώς και του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γιώργου Γκοδοσίδη.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους για διάφορα θέματα, όπως ναρκωτικά – με τη βοήθεια του ειδικού σκύλου- τυχόν παράνομες υιοθεσίες και άλλες παραβατικές συμπεριφορές. Όπως ανέφερε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Σαλαμάγκας, η επιχείρηση αυτή έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό και , απλώς, συνέπεσε με τις αποκαλύψεις για τις παράνομες υιοθεσίες.

Συλλήψεις και προσαγωγές παρουσία δικαστικών λειτουργών

drosero skoupa sillipsi 2Οι αστυνομικοί έδρασαν παρουσία 3 δικαστικών λειτουργών, προχώρησαν σε 5-6 συλλήψεις περίπου  (δύο από αυτές μπροστά στην κάμερα του XanthiPress.gr, που παρακολούθησε την επιχείρησή από την έναρξή της) και, σύμφωνα με  πληροφορίες, σχηματίζονται δικογραφίες για υποθέσεις κατοχής κάνναβης, κατοχής υπνωτικών χαπιών, κατοχής κλεψίτυπων cd και dvd, παράνομων κυνηετικών όπλων ενώ, ανάμεσα στα ευρήματα των αστυνομικών, βρίσκεται και ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Συνολικά έγιναν έρευνες σε, περίπου,  20 σπίτια και υπήρξαν 30-40 προσαγωγές ατόμων. Τα ακριβή ευρήματα και στοιχεία  από τα αποτελέσματα της επιχείρησης αναμένεται να ανακοινωθούν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ ενώ, όπως έγινε γνωστό από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδη, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών της ΑΔ για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

drosero skoupa sillipsi 111
drosero skoupa 2 drosero skoupa 3 drosero skoupa 4 drosero skoupa 0

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr