Νεκροταφεία Ξάνθης: Τραγικός θάνατος για 37χρονο μοτοσικλετιστή σε τροχαίο ! (video)

20 Οκτωβρίου 201320:45

Ένας 37χρονος  έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μπροστά στα Νεκροταφεία της Ξάνθης στις 2 μ.μ. της Κυριακής.

Ο άτυχος νέος, ιδιωτικός υπάλληλος,  οδηγούσε τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, από την Ξάνθη με κατεύθυνση την Κομοτηνή. Στο 1ο  χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, στο ύψος της διασταύρωσης των νεκροταφείων με τον παράδρομο πίσω από το παλιό εργοστάσιο, συγκρούστηκε με το μαύρο Toyota Yaris που κινούνταν  από τον παράδρομο και με κατεύθυνση, αντίθετη, προς την πόλη της Ξάνθης.

troxaio mihani nekrotafeia 37xronos 6Ο μοτοσικλετιστής φρέναρε και επιχείρησε να αποφύγει το ΙΧ που οδηγούσε 81χρονος  αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα και να βρει ακαριαίο θάνατο.  Ο 37χρονος δεν φορούσε κράνος και , όπως ανέφεραν οι γνωστοί του, ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν το έκανε καθώς ήταν ιδιαίτερα τυπικός οδηγός και λάτρης των 2 τροχών.

Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο, αρκετά περιπολικά της Τροχαίας, ο Διοικητής της Τροχαίας Ν. Ρίζος καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και Οδικής Βοήθειας που απομάκρυναν τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο.
troxaio 37xronos nekrotafeia mihni 7 troxaio nekrotafeia mihani 37xronos 5
troxaio mihani nekrotafeia 37xronos 6

troxaio 37xronos nekrotafeia mixani 3 troxaio 37xronos mixani nekrotafeia 2 troxaio 37xronos mixani nekrotafeiatroxaio 37xronos nekrotafeia mixani 4

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr