Σφραγίστηκε το «Κτήμα Πολιτεία» την Παρασκευή. Ένταση και νέες μηνύσεις Μωραΐτη μετά το σφράγιση

18 Οκτωβρίου 201316:41

Σε σφράγιση του καταστήματος «Κτήμα Πολιτεία» προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, όπως είχε προαναγγελθεί, ο Δήμος Αβδήρων.Είχε προηγηθεί το περιβόητο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπόθεση το οποίο και υποδείκνυε στο Δήμο Αβδήρων, όπου κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων, να προχωρήσει στη σφράγιση του καταστήματος εντός 60 ημερών από τη λήψη του πορίσματος, όπου αναφέρεται ότι η επιχείρηση δεν φέρει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Αβδήρων, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, μετά τη σχετική εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου με απόφαση Αντιδημάρχου, ο Δήμος προχώρησε στη σφράγιση του καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η σφράγιση αφορά στο κατάστημα «Κτήμα Πολιτεία», δηλαδή το δεύτερο στη σειρά κατάστημα διασκέδασης του συγκεκριμένου συγκροτήματος, του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραΐτης. Δεν αντιμετωπίζει τέτοιο κίνδυνο το πρώτο και παλαιότερο κατάστημα με την επωνυμία «Πολιτεία».

Ένταση το πρωί στη «σφράγιση»

Κατά τη διαδικασία σφράγισης υπήρξε ένταση με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Στέλιο Μωραΐτη να θεωρεί ότι αδίκως σφραγίζεται το κατάστημα ενώ αμέσως μετά υπέβαλε και νέα μήνυση, αυτή τη φορά εναντίον της Επιτροπής Σφραγίσματος. Δυνατότητα να λειτουργήσει ξανά το κατάστημα, είναι άγνωστο αν υπάρχει, καθώς απαιτείται η έκδοση άδειας, πριν την έγκριση όλων των δικαιολογητικών από τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr