Εικόνες σοκ: Σοβαρό τροχαίο και τραυματισμος μοτοσικλετιστή στην Ξάνθη – Χτυπησε σε ΙΧ και στο δέντρο ο οδηγός !

1 Οκτωβρίου 201311:18

Zήτα Παλάς – Ξάνθη (φωτο) :΄Ενας νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ξάνθης είναι το θύμα σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 9.45, στη διασταύρωση των οδών Καπνεργατών και Τυρολόης, στην Ξάνθη !

Ο νεαρός, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, μεγάλου κυβισμού κινείτο στο ρεύμα από Αμοιρίδειο προς Ζήτα Παλάς και πέρασε με πράσινο φανάρι. Όμως από την αντίθετη κατεύθυνση ένα Nissan  που φαινεται   να είχε κατεύθυνη από την οδό Καπνεργατών προς την οδό Τυρολόης .

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με σφοδρότητα με τη μοτοσικλέτα, η οποία χτύπησε στη συνέχεια με τον Πλάτανο που υπάρχει στο πεζοδρόμιο, και επανήλθε στο οδόστρωμα όπου και έπεσε αναίσθητος ο νεαρός οδηγός, που δεν φορούσε κράνος !

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ οι γείτονες έμειναν σοκαρισμένοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και τον τραυματισμό του νεαρού. Τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία της Ξάνθης ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση από την κατάσταση της υγείας του νεαρού οδηγού της μοτοσικλέτας

troxaio zita 2 troxaio zita 3 troxaio zita 4 troxaio zita 5 troxaio zita 1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr