Έκπληξη για τη μειονότητα: Στα περίπτερα από το Σάββατο το πρώτο φύλλο της Eylem

15 Σεπτεμβρίου 201318:02

Μια έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της μειονότητας από το Σάββατο στα περίπτερα της Ξάνθης.

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας Eylem χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, ήταν στα περίπτερα για να τους ενημερώσει στα τουρκικά για τις ειδήσεις της πόλης.

Οι συντελεστές, άνθρωποι της πλειονότητας και της μειονότητας, αποφάσισαν ότι επιτέλους χρειάζεται ένα τουρκόφωνο φύλλο που θα ενημερώνει για τα γεγονότα και τις ειδήσεις της περιοχής. Χωρίς παραγοντισμούς, εξαρτήσεις, καχυποψία και προσπάθεια χειραγώγησης των αναγνωστών αλλά και των ειδήσεων για να είναι αρεστές σε μία ή άλλη πλευρά.

Αφοσιωμένοι μόνο στις ειδήσεις και με γνώμονα την ενημέρωση του τουρκόφωνου πληθυσμού, οι δημιουργοί της Eylem -που σημαίνει Δράση- αποφάσισαν ότι πρέπει να καλύψουν ένα κενό που υπάρχει στο χώρο της ενημέρωσης παρέχοντας σοβαρή, αξιοπρεπή και όχι κατευθυνόμενη ενημέρωση.

Είτε Ξάνθη, είτε Iskece, η πόλη είναι μία όπως και η πραγματικότητα, γιαυτό και οι ειδήσεις πρέπει να φτάνουν σε όλους! Οι ειδήσεις….EYLEM OLO

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr