Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Ιχθυοτροφεία ! Μεθυσμένος σκότωσε τον 56χρονο για οικονομικές διαφορές

30 Αυγούστου 201323:21

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή στην Ξάνθη, ο δράστης της δολοφονίας του 56χρονου φύλακα που εργαζόταν στο ιχθυοτροφείο της Νέας Κεσσάνης Ξάνθης.

Ο 54χρονος ομογενής που σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον 56χρονο από την Εκτενεπόλ, έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημα, κατά το στάδιο της προανάκρισης στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το πρωί της Παρασκευής, στις 9, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία για να του απαγγελθούν κατηγορίες ενώ αργά το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.  Με βάση τις πληροφορίες του XanthiPress,  δράστης υποστήριξε είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα ενώ ήταν υπό την επήρεια μέθης όταν τον σκότωσε.

Η  μεταγωγή του στα δικαστήρια (δύο φορές) έγινε κάτω από διακριτικά μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας. Εν τω μεταξύ, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε στο Μαγικό η κηδεία του 56χρονου θύματος, απ΄όπου και κατάγεται, σε κλίμα θλίψης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr