fotia_nyxterino_3

Φωτιά στο ΧΥΤΑ της Ξάνθης. Τέθηκε υπό έλεγχο τα ξημερώματα!

19 Ιουλίου 201302:33

Υπό έλεγχο έχει τεθεί από τις 2 το πρωί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στο ΧΥΤΑ της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων η φωτιά ξεκίνησε πιθανοτατα από αθίγγανους για λόγους εκδίκησης καθώς οι φύλακες τους απαγορεύουν να αναζητούν ανακυκλώσιμα υλικά μέσα στα σκουπίδια. Επίτόπου έσπευσαν τα δύο μικρά πυροσβεστικά οχήματα του Συνδέσμου καθώς και 4 πυρροσβεστικά οχήματα με άνδρες τη ΠΥ Ξάνθης. Παράλληλα ένας προωθητής του Συνδέσμου έριχνε χώμα στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και κατασβέστηκε προσωρινά λίγο μετά τη 1.30 π.μ. αλλά οι αναζυπωρώσεις είναι συνεχείς. Για το λόγο αυτό από το πρωί συνδράμουν τις προσπάθειες ένας προωθητής της Περιφερειακής Ενότητας και συνεργεία χωματουργικών που την κατέσβεσαν ολοκληρωτικά.

Επί τόπου βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης μαζί με τον συνεργάτη του, υπεύθυνο για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Χαλόφτη, ο Διευθυντής του Συνδέσμου Διαχείρισης Παναγιώτης Αϊβαλιώτης καθώς και εργαζόμενοι του Συνδέσμου.

FOTIA XYTA 11 FOTIA XYTA 22 FOTIA XYTA 3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr