Απίστευτο: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας στην Ξάνθη. 44χρονη πήρε χάπια λόγω ανεργίας !

8 Ιουλίου 201311:33

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις στην Ξάνθη το τελευταίο διάστημα. Στην αλυσίδα των διαδοχικών θανάτων των τελευταίων ημερών παραλίγο να προστεθεί αυτός μιας 44χρονης γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως αποκαλύπτει το XanthiPress.gr

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Κατσώνη, στην περιοχή Γυμναστηρίου. Η 44χρονη που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη είχε έρθει στην Ξάνθη όπου βρήκε απασχόληση σε κάποιο πρόγραμμα,  σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, αλλά φαίνεται ότι οδηγήθηκε εκ νέου στην ανεργία.

Για το λόγο αυτό, το βράδυ της Κυριακής προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας υπερβολική δόση από χάπια. Τελικώς η προσπάθειά της έγινε αντιληπτή και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τη διατηρήσουν στη ζώη.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης εκτός κινδύνου αλλά η είδηση προκαλεί πραγματικά αναστάτωση καθώς οι διαδοχικοί θάνατοι των τελευταίων ημερών και οι αυτοκτονίες έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr