Ηλικιωμένος «ψώνιζε» ανήλικους αθίγγανους και τον λήστεψαν. Στο πάρκινγκ απέναντι από το ΙΚΑ Ξάνθης !

11 Ιουνίου 201300:30

Ένα σοβαρό περιστατικό που μαρτυρά τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων ρομά στην πόλη της Ξάνθης, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr . To τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι το κτίριο του κτήματος ΓΚΈΡΥ, απέναντι από το ΙΚΑ, χρησιμεύει ως χώρος σεξουαλικής συνεύρεσης ηλικιωμένων με γυναίκες ρομά της περιοχής έναντι τιμήματος.

Όμως, πρόσφατα, στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε ηλικιωμένος ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από ένα ανήλικό αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία είχαν δεχθεί να τον συναντήσουν επί πληρωμή. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, όσο το γεγονός ότι τα δύο ανήλικα, αποχώρησαν πριν μια διερχόμενη γυναίκα ειδοποιήσει την Αστυνομία και αφού είχαν ληστέψει τον ηλικιωμένο.

Όμως από το συμβάν προκύπτει ότι η ανέχεια συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού, πέρα από τη συνήθη παραβατικότητα, ωθεί ανήλικα παιδιά σε σεξουαλική εκμετάλλευση από ηλικιωμένους μέσα στο κέντρο της πόλης. Η εικόνα του ηλικιωμένου, μετά τη φυγή των ανήλικων σόκαρε την διερχόμενη γυναίκα, που είχε παρκάρει στο γνωστό χώρο, αλλά μαρτυρούσε ότι και ο ίδιος είχε υπερβεί τα όρια της ηθικής και του νόμου, «ψωνίζοντας» ανήλικους τσιγγάνους.

Στο ίδιο σημείο, λίγες μέρες μετά, σημειώθηκε ληστεία από γυναίκα ρομά που εκδόθηκε σε ηλικιωμένο.

gery parking 2 gery parking ktirio

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr