ptinotrofeio

Kτηνιατρική Ξάνθης: Κανένας κίνδυνος για τον καταναλωτή στα κοτόπουλα ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ

17 Νοεμβρίου 201108:29

ptinotrofeioΚανένας κίνδυνος δεν προκύπτει για τον καταναλωτή δεν προκύπτει από την ουσία που ανιχνεύτηκε από στο πτηνοτροφείο της εταιρίας ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ.

Αυτό επισημαίνει με κάθε επίσημο τόνο ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κτηνιατρικής Κώστας Γκατζίνος στο XanthiPress.gr, ερωτηθείς εκ νέου για το ζήτημα που προέκυψε.

Ο κ. Γκατζίνος είναι κατηγορηματικός ότι η ουσία αυτή έχει ανιχνευθεί για πρώτη φορά, η μονάδα ελέγχεται επανειλημμένα και δεν έχει βρεθεί ποτέ κάποια ουσία και δεν προκύπτει κανένας κίνδυνος για τον καταναλωτή.

Παράλληλα, από διάφορους άλλους παράγοντες εκτιμάται ως ανεξήγητο το γεγονός ότι η ουσία αυτή βρέθηκε για πρώτη φορά και σε περιορισμένη έκταση. Είναι  είναι αρκετά πιθανό να οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα, αφού σε περίπτωση που η μονάδα χρησιμοποιούσε αυτή την αντιβιωτική ουσία, θα είχαν ανιχνευτεί στους διαρκείς ελέγχους που γίνονται.

Από την εταιρία αναμένεται ανακοίνωση για το θέμα, προκειμένου να διαλυθεί οποιαδήποτε αμφιβολία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr