95.000 ευρώ στη δημοπρασία για το Λούνα Πάρκ ! Αστρονομικό ποσό με διαφορές από το παρελθόν…

16 Ιανουαρίου 201423:47

Μετά από μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε 2 μέρες η και είχε έντονα χαρακτηριστικά προσωπικής διαμάχης, η επιχειρηματίας Λούνα Παρκ κ. Παναγιωτοπούλου από την Αθήνα, κέρδισε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, για την εκμίσθωση πάρκου Κολυμβητηρίου για την εγκατάσταση του Λούνα Παρκ. Το αστρονομικό ποσό των 95.100 ευρώ που πρόσφερε με αρχική τιμή εκκίνησης τα 32.000 ευρώ προκάλεσε την έκπληξη των παρισταμένων ενώ ήδη από την πρώτη μέρα είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει ακόμη και 100.000 ευρώ αλλά δεν θα επιτρέψει σε άλλον να πάρει το διαγωνισμό. Η επιχειρηματίας διαθέτει επιχειρήσεις αυτού του είδους στην Αθήνα και, όπως ανέφερε στους τοπικούς παράγοντες, υπερέχει σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας από τις τοπικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας.

Ήταν αποτέλεσμα μιας αντιδικίας που κρατάει χρόνια

Η πλειοδότρια που είχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, δικαιολόγησε την απίστευτη επιμονή της να πάρει ένα διαγωνισμό που, προφανώς, θα τη ζημιώσει. Πέρα από την πρόθεση ΄της να χτυπήσει τον τοπικό ανταγωνισμό, προερχόμενη από την Αθήνα, ήθελε να αποκαταστήσει και την αδικία που θεωρεί ότι υπήρξε στο ατύχημα με την μπαλαρίνα, το 2009 στο Λούνα Παρκ. Στην υπόθεση εκείνη ενέχονται οι άλλοι δύο υποψήφιοι που “χτύπησαν” τη δημοπρασία και, σύμφωνα με την ίδια ο ένας ευθυνόταν και ο άλλος πλήρωσε για το περιστατικό και αδικήθηκε !

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr