Με 9 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

5 Απριλίου 201714:41

Η δημόσια τακτική συνεδρίαση, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) στις 7 Απριλίου και ώρα 18:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010) (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αίτημα παραχώρησης – εκμίσθωσης της έκτασης των Ιαματικών Πηγών και των εγκαταστάσεων των Λουτρών Ποταμιάς στον Δήμο Αβδήρων (ΑΒΚ 3329) (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Έγκριση παράτασης της σύμβασης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (για το έτος 2016) για τις ανάγκες του Δήμου Αβδήρων, του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εισηγητής: Παναγιώτης Κεμανετζής, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας)
  1. Έγκριση 4ης τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2017 (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη εκδηλώσεων του Δήμου Αβδήρων για τον εορτασμό των Πολιούχων στους οικισμούς Σουνίου, Συδινής, Κουτσού και Πολυσίτου  (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Έγκριση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης του Προοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Μαγικού (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Συγκρότηση Επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Συγκρότηση της τριμελούς Επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου Γυναικών «το Αγιόκλημα» Φιλίων για συμμετοχή του Δήμου μας ως συνδιοργανωτής στην εκδήλωση της Γιορτής της Άνοιξης την 6η Μαΐου 2017 (εισηγητής: Δήμαρχος)
  1. Συζήτηση επί αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου Αντωνιάδη Κωνσταντίνου της Δημοκρίτειας Κίνησης με θέμα: «Ρήψη αποβλήτων (στερεών και υγρών) στις αποχετεύσεις όμβριων υδάτων σε όλους σχεδόν τους οικισμούς του Δήμου μας» (εισηγητής: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr